Aktuální designové trendy

Jak víte, brýle jsou pro mnohé nezbytným módním doplňkem. A ty se neřídí univerzálním protokolem. Každý člověk je také rád používá podle své osobnosti. Při výběru těch správných pro sebe očekáváte, že váš vzhled povýší na vyšší úroveň.

Abychom vám tedy poskytli ucelený pohled na všechny kategorie, přinášíme vám seznam všech trendů v oblasti brýlí pro rok 2022. Začněme brýlemi, které jsou svěží jako vánek.

Nadměrné velikosti

Brýle nadměrných velikostí budou u nositelů brýlí preferencí číslo jedna, protože odrážejí moderní pohled smíšený s vintage vzhledem. Jsou vytvořeny z moderních látek, jako je dřevo a průhledný acetát, a představují revoluci proti minimalismu. A mají tak sílu učinit váš módní projev silnějším než kdykoli předtím.

K výhodám nákupu tohoto trendu brýlí 2022 patří také použití širokých čoček, které propůjčují širokou oblast vidění.

Oversized brýle Ana Hickmann

Aviators / Pilotky

Dávno pryč jsou doby, kdy byly aviatorky jen pro policisty, agenty FBI nebo Toma Cruise. Představují klasický odvážný vzhled mužů, který v nich prosvětluje spoustu sebevědomí. Aviátory budou v trendech pánských brýlí v roce 2022 získávat na popularitě díky radikálnímu přechodu v kovově-plastových kolekcích, které válcují pulty optik.

Aviátory se také dodávají v kombinaci plastu a kovu, což vytváří vynikající spojení barev do brýlí.

Brýle Ray-Ban Aviator

Kočičí oči - Cat-Eye

Brýle s kočičíma očima jsou typem brýlí, které jsou v trendech téměř každý rok. Přesto v roce 2022 uvidíte tyto brýle v definitivnějším a hranatějším vzhledu, které mají poutavé ozdoby a styly.

Také jejich uspořádání bude o něco hranatější a má za cíl zvýšit vaše sebevědomí. Díky tomu se tyto brýle také dostávají na vrchol žebříčků trendů dámských brýlí 2022.

Svůj ženský půvab a krásu můžete posílit nákupem v květinových obroučkách. Kromě toho, chcete-li vypadat profesionálněji, můžete si pořídit jeho styl v neutrálních odstínech.

Brýle Cat-Eye

Průsvitné obroučky

'Průsvitné obroučky nejsou tak skromné, jak si možná myslíte. Mají řadu jemných vlastností zahrnutých do tvorby nadměrně zjednodušeného dua brýlí. Tyto průhledné brýle nejen doplní rysy vašeho obličeje. Ale také směřují veškerou pozornost k vašim nádherným očím.

Průsvitné obroučky jsou navíc k dispozici v různých barvách. Mezi nejžhavější barvy, které si můžete vybrat, patří hnědá, citrinový křemen a některé průsvitné barvy vybočující z řady typických čirých obrouček.

Plastové průhledné obruby

Drátěné brýle s kovovými obroučkami

Tyto brýle jsou konstruovány s elegantními tenkými kovovými drátky. Pomohou vám tedy vypadat formálně a elegantně zároveň.

Namísto výběru odvážných a robustních obrouček můžete zvolit brýle s kovovými obroučkami, protože ty vypadají přitažlivěji a mají výraznou fanouškovskou základnu.

Chcete-li mít trochu neformální vzhled, můžete se rozhodnout pro různé tvary kovových obrouček, například osmiúhelník.

Brýle Ocoolar titan

Barevná skla

Barevná skla vypadají hřejivě a půvabně. Určitě budou v nejnovějších trendech brýlí 2022. Stejně jako se dostaly do popředí zájmu po módních trendech populárních modelek Taylor Hill a Belly Hadid.

Barvu čoček si můžete vybrat podle odstínu své pleti. Pokud máte tmavý odstín pleti, pak bude jakákoli barva působit úžasně pro váš elegantní vzhled.

Pokud je však vaše barva pleti bledá nebo máte světlý tón pleti, pak je pro vás lepší, když zvolíte barvy, které se pohybují ve žluté škále. Ty vaši barvu pleti do značné míry pozvednou.

 Brýle s barevnými skly

Čtvercové oční brýle

Hranaté brýle jsou v kurzu po celou letošní sezónu. A doufejme, že se situace nebude lišit ani v příštím roce.

Ze všech vlastností převyšuje ostatní to, že tyto brýle jsou triviálním zlomkem vintage atmosféry.

Takže když si chcete připadat jako šprt, můžete si pořídit duo hranatých kontur v jednoduché barvě, jako je černá, modrá nebo hnědá. Zatímco chcete-li vypadat stylově a bezstarostně, můžete si tyto brýle pořídit v křehkých kovových obroučkách.

Brýle čtvercová skla

Dřevěné brýle

Většina lidí miluje dřevěné brýle pro jejich přirozený půvab. Působí pozoruhodným dojmem a propůjčí vám výrazný vzhled mezi všemi ostatními. Tyto brýle vypadají tak obyčejně, přesto jsou vhodné k upoutání pozornosti diváků.

Tyto obroučky na oči jsou autentickou směsí surového dřeva a několika kovů, které některé pevnost. Jsou tedy trvanlivější a pevnější než jiné brýle.

Takže místo toho, abyste si vybrali plastový rám na oči, můžete změnit svůj jednoduchý vzhled na super klasický vzhled s těmito ekologickými dřevěnými brýlemi. Navíc jsou jeho nejlepším doplňkem úhledné obrysy a pohodlí.

Brýle s dřevěnými stranicemi Ocoolar

Barevné obroučky

Letošní rok je ve znamení upřímných a zářivých barev rozmazaných na moderních obroučkách. Od dominantní červené barvy až po uklidňující modrou, můžete obroučkám přidat šmrnc v různých odstínech.

Když chcete vypadat víc než jen ležérně, pak budou tyto brýle slušivou volbou, protože tyto brýle poutají pozornost všude, kam se vydáte. Své živé oční obroučky můžete také doplnit majestátními vzory a ozdobami, které osvěží váš každodenní vzhled.

Tvůrci revidují řetízky aplikací kovu, šperků a drahokamů, aby zapouzdřili rýhu. Můžete také zkombinovat stříbrný nebo zlatý řetízek, abyste ozvláštnili jejich vlastnosti.

Barevné brýle Ana Hickmann

Jaká bude vaše volba? :-)